пʼятницю, 2 квітня 2021 р.

 ПОБРАТИМИ СЕРГІЯ ЛУК'ЯНЧУКА ВІДВІДУВАЛИ МІЗОЧ

23 січня 2021 року до Мізоча приїжджали побратими Сергія Васильовича Лук’янчука, який помер під час несення військової служби 19 травня 2020 року. Сергій мав звання «старшина» та служив начальником радіостанції взводу зв’язку групи бойового управління військової частини А 1232.

Бойові товариші, повертаючись із зони проведення операції об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей у свою військову частину, відвідали маму Сергія – Тамару Феодосіївну, щоб вручити їй «Лист вдячності» від командування та особового складу військової частини А 1232 за вклад у патріотичне виховання справжнього сина українського народу, гідного громадянина своєї країни.

Побратими вшанували пам’ять свого бойового товариша Сергія Лук’янчука, та поклали квіти на його могилі. А також вшанували всіх мізочан, героїв АТО, що віддали своє життя за волю і незалежність рідної землі.


Мама Сергія Лук’янчука – Тамара Феодосіївна звертається до всіх, хто розділив її горе із словами вдячності: «Шановні земляки-односельчани, друзі, бойові побратими! Великий доземний уклін всім вам за те, що розділили наше горе, відгукнулися та допомогли у тяжкий для родини час – втрату сина, брата Лук’янчука Сергія Васильовича. Я, як мама дякую щиро за підтримку мене у важкий час. Для мене безцінна ваша увага та допомога! Нехай ваша душа багатіє добрими справами. Нехай на вашому шляху зустрічаються люди, гідні вашої людяності, такі ж щирі і надійні, як ви. Хай Всевишній завжди оберігає вас і нашу Україну! Вічна пам’ять нашому Сергію! Хай пам’ять про нього залишиться у серцях тих, хто його знав і любив.»



 

Немає коментарів:

Дописати коментар