вівторок, 8 листопада 2016 р.

Журналісти телеканалу РТБ в Мізоцькій лікарні.

Вже не один рік точиться боротьба про закриття терапевтичного відділення Мізоцької лікарні. На даний час це питання постало особливо гостро. Жителі Мізоча та довколишніх сіл проти такої «оптимізації» медицини, адже кількість хворих з кожним роком зростає,  довезти хвору людину до Здолбунова із дальніх сіл довго, а в зимовий період буває і зовсім проблематично. Крім того, при важких хворобах цінна кожна хвилина для порятунку життя людини. Та і Здолбунівська лікарня при обмеженій кількості місць  не зможе прийняти на лікування хворих з цілого району.

Нещодавно Мізоцьку лікарню відвідувала знімальна група із телеканалу «Рівне 1», а 7 листопада 2016 р.  – знімальна група з телеканалу «РТБ». Журналісти зустрілися із активними громадянами селища та із пацієнтами терапевтичного відділення. Вони дякували лікарям, обслуговуючому персоналу Мізоцької лікарні за професіоналізм та чуйне ставлення до пацієнтів, а також висловили протест проти закриття терапевтичного відділення Мізоцької лікарні.
Жителі Мізоча та довколишніх сіл щиро надіються, що дане питання буде вирішене на користь громаді.





відео розміщено на сайті телеканалу РТБ:
http://rtb.rv.ua/company/tele/news/2016/11/07/na-zdolbunivshini-selyani-vistupayut-proti-reorgan/

Про проблему закриття Мізоцької лікарні у авторській програмі Андрія Смуся "Власна думка", який вів бесіду із головою районного осередку громадського руху народного контролю на Здолбунівщині Людмилою Третяк.


відео розміщено на сайті Сфера-ТВ
http://sfera-tv.com.ua/index.php?m=news&d=view&nid=62879


Немає коментарів:

Дописати коментар