середу, 11 листопада 2015 р.

Мізочанин Володимир Царук – чемпіон світу з кікбоксингу

Володимир Царук із тренером Ростиславом Саєнко

Народився Володимир Андрійович Царук в 1996 році в Мізочі. Навчався в Мізоцькому НВК. З дитинства захоплювався спортом. Першим його наставником та тренером був батько Андрій Іванович, який також дуже любить
займатися спортом.
Володимир з 2010 року займається боксом. У 13 років він уже виконав норматив кандидата у майстри спорту.
Спочатку тренувався у Здолбунівському спортивному клубі «Локомотив», згодом у Рівненській спортивній школі «Динамо», в ДЮСШ «Колос», РОК ДЮСШ «Спартак». Тренерами Володимира Царука були: Володимир Анцибор, Віктор Мазур,  заслужений тренер України Юрій Марчишин, Ростислав Саєнко.
У березні 2011 року в м. Рівне проводилися VI юнацькі спортивні ігри Рівненщини з боксу, на яких ІІ місце завоював учень Мізоцького НВК Володимир Царук у ваговій категорії понад 80 кг. (тренер Володимир Анцибор)
У травні 2012 року Володимир бере участь у спартакіаді школярів з боксу в Одесі, де отримує бронзову нагороду.
24 серпня 2012 року у м. Володимир-Волинськ став переможцем у бою на міжнародній зустрічі з боксу між збірними України та Польщі, що дало змогу збірній України виграти із рахунком 6:5. ( тренер Віктор Мазур)
У жовтні 2012 року у Рівному проходили змагання на першість Рівненської області з боксу серед юніорів, серед найкращих боксерів був Володимир Царук. (тренер Володимир Анцибор)
У листопаді 2012 року на боксерському турнірі в м. Балаклава Володимир здобув ІІІ місце, та увійшов у збірну команду України. (тренер Юрій Марчишин)
У грудні 2012 року на десятому ювілейному Всеукраїнському турнірі з боксу у Львові на призи чемпіони світу з боксу Андрія Котельника Володимир став переможцем. (тренер Юрій Марчишин)
У травні 2013 року в м. Моршин відбувся VIII Міжнародний турнір з боксу «Кубок Карпат» серед юніорів, у якому брали участь спортсмени із Казахстану, Узбекистану, Росії, Ізраїлю, Молдови, Польщі, Чехії, Німеччини, Литви зі званням не нижче кандидата в майстри спорту. Володимир Царук, вихованець Рівненської ДЮСШ та учень 11 класу Мізоцького НВК, здобув перемогу у ваговій категорії 80 кг. (тренер Юрій Марчишин)


У листопаді 2014 року Володимир Царук став призером  чемпіонату України серед молоді, який проходив у місті Енергодар Запорізької області, увійшовши до збірної команди України. На той час Володимир уже був чотирьохразовим чемпіоном України з кікбоксингу. (тренер Юрій Марчишин)

У травні 2015 року проходив молодіжний чемпіонат України з боксу у Хмельницькому, де вихованець Рівненської ДЮСШ №5 Володимир Царук здобув бронзову нагороду. Він ще у першому раунді зламав пальця, але попри це відстояв бій до кінця, здобувши перемогу за очками. 
 (тренер Юрій Марчишин)

На чемпіонаті України з кікбоксингу, що проходив з 28 вересня по 4 жовтня 2015 року Володимир завоював 2 золоті медалі, вигравши першість країни, та здобув право захищати Україну на чемпіонаті світу з кікбоксингу, який відбудеться в Іспанії. (тренер Ростислав Саєнко)
6 листопада 2015 року Володимир Царук став чемпіоном світу на Всесвітньому чемпіонаті з кікбоксингу, який проходив в Іспанії м. Мадрид.

Ми пишаємося нашим земляком та бажаємо йому нових перемог.
.


Немає коментарів:

Дописати коментар